អង្ករផ្កាម្លិះ


អង្ករផ្កាម្លិះ ជាប្រភេទអង្ករមានគ្រាប់វែង ហើយទន់បែបធម្មជាតិ មិនស្អិត ឬជ្រាយនោះទេ នៅ​ពេលអ្នកយកទៅដំា។ អង្ករមួយប្រភេទនេះ ត្រូវបានគេហៅម្យ៉ាងទៀតថា ជាអង្ករ​ក្រ​អូប។អង្ករគ្រាប់វែងមួយប្រភេទនេះមានក្លិនក្រអូបពេលអ្នកយកទៅដំា។

ប្រវែងគ្រាប់អង្ករ : គ្រាប់អង្ករវែង
កញ្ចុងអង្ករ : ៥ ទៅ ២៥ ភាគរយ
ការវេចខ្ចប់ : ពី ១គីឡូក្រាម ទៅ ៥០គីឡូក្រាមក្នុងមួយបាវ។ ទំហំនៃការ​វេចខ្ចប់​ផ្សេងទៀត​អាច​ បំ​ពេញ​តាមតំរូវការជាក់ស្តែងរបស់លោកអ្នក។

0 comments:

Post a Comment