អង្ករផ្កាម្លិះ ជាប្រភេទអង្ករមានគ្រាប់វែង ហើយទន់បែបធម្មជាតិ មិនស្អិត ឬជ្រាយនោះទេ នៅពេលអ្នកយកទៅដំា។ អង្ករមួយប្រភេទនេះ ត្រូវបានគេហៅម្យ៉ាងទៀតថា ជាអង្ករក្រអូប។អង្ករគ្រាប់វែងមួយប្រភេទនេះមានក្លិនក្រអូបពេលអ្នកយកទៅដំា។
ប្រវែងគ្រាប់អង្ករ : គ្រាប់អង្ករវែង
កញ្ចុងអង្ករ : ៥ ទៅ ២៥ ភាគរយ
ការវេចខ្ចប់ : ពី ១គីឡូក្រាម ទៅ ៥០គីឡូក្រាមក្នុងមួយបាវ។ ទំហំនៃការវេចខ្ចប់ផ្សេងទៀតអាច បំពេញតាមតំរូវការជាក់ស្តែងរបស់លោកអ្នក។
0 comments:
Post a Comment